Відбулась педагогічна майстерня з теми “Ефективний урок: досвід проведення, практичні поради”

З метою надання педагогам, які викладають інтегровані курси «Здоров’я, безпека та добробут», «Основи здоров’я» в закладах загальної середньої освіти Компаніївської селищної ради, знань та інструментів для підвищення ефективності своїх уроків шляхом представлення досвіду проведення ефективних уроків та надання практичних порад з організації освітнього процесу 23 квітня 2024 року проведено педагогічну майстерню з теми «Ефективний урок: досвід проведення, практичні поради».

Спікери заходу презентували свій досвід роботи з таких питань:

– Як зацікавити учнів через використання інноваційних технологій? (Наталія Гудима, Водянська гімназія-філія КЗ «Голубієвицький ліцей» Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області);

– Формувальне оцінювання як інструмент підвищення якості освіти: досвід впровадження. (Віталій Тодоренко, КЗ «Червоновершський ліцей» Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області);

– Фізичні, емоційні, інтелектуальні розминки на уроках «Здоров’я, безпека та добробут», «Основи здоров’я». (Оксана Калабіна, КЗ «Першотравенський ліцей» Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області).

Учасники заходу ознайомились з основними принципами ефективного уроку (Ольга Зубкова, консультант КУ «ЦПРПП Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області»), долучились до обговорення конкретних педагогічних ситуацій, шляхів підвищення ефективності уроку, а також до виконання вправ на рефлексію настрою та поліпшення емоційного стану, інтерактивних вправ «Асоціація» та «Як ви оцінюєте творчу майстерню?» з використанням онлайн-застосунку Мentimeter.

Дякуємо всім спікерам педагогічної майстерні за цікаві, змістовні презентації свого досвіду роботи, а учасникам – за увагу та плідне спілкування! Дякуємо ЗСУ за нашу свободу! Злагоди і єднання нам всім!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *