Консультація “Розвиток предметно-методичної компетентності педагога у підготовці учнів до ЗНО (НМТ) з іноземної мови”

16 квітня 2024 року проведено консультацію “Розвиток предметно-методичної компетентності педагога у підготовці учнів до ЗНО (НМТ) з іноземної мови” для учителів іноземної мови закладів загальної середньої освіти територіальної громади.

У рамках заходу звернуто увагу на формування та розвиток професійних компетентностей педагогів, оволодіння педагогами теоретико-методичними основами та практичними методами, прийомами, формами навчання для організації підготовки учнів до ЗНО (НМТ) з іноземної мови.

Під час консультації розглянуто питання:

  • Готуємося до НМТ з іноземної мови: дорожня карта вчителя та учня (Світлана Тацієнко, директор КУ «ЦПРПП Компаніївської селищної ради Кіровоградської області»);
  • Як підготувати учнів до НМТ з англійської мови. Поради для вчителів (Світлана Орленко, учитель іноземної мови комунального закладу «Компаніївський ліцей» Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області).

Педагоги долучились до “круглого столу”та поділились формами, прийомами, засобами підготовки учнів до НМТ з іноземної мови.

Віримо в Збройні Сили України!

Наближаємо день Перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *