Вебінар учителів хімії та біології “Застосування віртуальних лабораторій на практиці: від ідеї до успішного впровадження”

З метою вивчення особливостей, переваг та перспектив застосування експериментальних досліджень у віртуальних лабораторіях, та зокрема інтерактивному віртуальному застосунку з набором лабораторних експериментів у доповненій реальності –  AR-Book на практичних заняттях предметів природничо-математичного циклу в умовах очного та дистанційного навчання 20 березня 2024 року відбувся практико-орієнтований вебінар «Застосування віртуальних лабораторій на практиці: від ідеї до успішного впровадження». До заходу долучились 19 педагогів закладів загальної середньої освіти громади.

Для кращого налаштування на роботу, зняття напруження, розслаблення, з учасниками проведено вправу «Пальчикова гімнастика».

В ході вебінару розглянуто питання:

  • Віртуальні лабораторії: ефективне та захоплююче навчання. (Катерина Шевченко, консультантка комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області»);
  • Новий погляд на уроки з AR-Book. (Ольга Павленко, вчитель хімії комунального закладу «Червоновершський ліцей» Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області).

Працюємо заради Перемоги!

Разом зробимо освіту якісною!

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати й навчати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *