Відбувся авторський вебінар Григорія Громка, вчителя інформатики комунального закладу «Нечаївський ліцей ім. Ю.І.Яновського» Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області, вчителя-методиста, з теми «Розвиток навичок алгоритмізації під час вивчення інформатики в молодшій школі»

01 листопада 2023 року 29 вчителів, які викладають інформатику в закладах загальної середньої освіти Компаніївської територіальної громади, взяли участь в авторському вебінарі Григорія Громка, вчителя інформатики комунального закладу «Нечаївський ліцей ім. Ю.І.Яновського» Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області, вчителя-методиста, з теми «Розвиток навичок алгоритмізації під час вивчення інформатики в молодшій школі».

Учасники вебінару ознайомились з психолого-педагогічними передумовами вивчення основ алгоритмізації та програмування дітьми 7-10 років, пропедевтикою алгоритмізації та програмування з використанням можливостей GCompris, особливостями методики використання середовищ програмування Scratch та Blockly, а також отримали практичні поради щодо алгоритмів та середовищ створення і виконання алгоритмів KidloCoding, LightBot, СвітлоБот, CargoBot, Розумні Блоки, Robotopia та проведення «Години Коду» в початковій школі.

Щиро дякуємо Громку Григорію Юрійовичу за цікаву та змістовну презентацію теми вебінару! Всім учасникам вебінару та спікеру бажаємо успіхів у нелегкій справі навчання дітей алгоритмуванню та програмуванню! Мирного неба, тиші та спокою всій Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *