Відбувся тренінг “Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення” для першої групи вчителів початкових класів територіальної громади

31 березня 2024 року відбувся тренінг для першої групи вчителів початкових класів Компаніївської селищної громади за програмою підвищення кваліфікації “Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення”, яка реалізується відповідно до Меморандуму про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation у співпраці з Комунальним закладом “Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського”. Наша тренерка – Світлана Моргун, консультантка комунальної установи “Новоукраїнський центр професійного розвитку педагогічних працівників” Новоукраїнської міської ради.

Учасники тренінгу натхненно попрацювали, зарядились позитивними емоціями та вдосконалили свої знання, а також мали можливість у групах дослідити переваги діяльнісного підходу, обговорити шляхи подолання освітніх втрат та розривів, визначити поняття “агентність”.

Цікавими та незвичними були активності: “Досліджуємо весну”, “Світове кафе”, “Хмара слів”, “Маршрут подорожі”, “Дизайн уроку”, “Ресурсна скринька”, “Наплічник педагога”.

Висловлюємо щиру подяку LEGO Foundation, КЗ “КОІППО імені Василя Сухомлинського” та Світлані Моргун за можливість стати частиною такого чудового проєкту, поновити власний ресурс, зарядитися новими ідеями та перспективами.

Дякуємо всім учасникам тренінгу за натхненну взаємодію, обмін досвідом!

Працюємо задля ПЕРЕМОГИ!

УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *