Відбулися тренінги з теми “Травма-чутливі практики – розпізнавання травми та безпечне реагування на неї” та “Формування стійкості до стресу”

Продовжуються заняття в рамках тренінгу «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації» для директорів та вихователів закладів дошкільної освіти та структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти, вихователів груп підготовки до навчання в школі дітей старшого дошкільного віку у закладах загальної середньої освіти територіальної громади:

10 жовтня 2023 року з теми «Травма-чутливі практики – розпізнавання травми та безпечне реагування на неї», (15 учасників). Педагоги формували уміння бачити симптоми у дітей, які можуть свідчити про стрес чи психологічну травму; вміння надавати їм підтримку.

Отримали відповіді на запитання: 1. Коли дитина потребує допомоги? 2. Як виявити дітей які потребують допомоги? 3. Як реагувати та підтримувати дітей в проживання різних емоцій?

12 жовтня 2023 року з теми «Формування стійкості до стресу», (12 осіб). Учасники ознайомились із методами самодопомоги та попередження дистресу і вигорання. Виконували техніки та вправи для формування стійкості до стресу.Тренер – Катерина Шевченко, консультантка КУ “ЦПРПП Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *