Перша інформаційно-консультативна зустріч щодо атестації відбулася у КЗ “Лозуватський ліцей” Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області

З 01.09.2023 набуло чинності Положення про атестацію педагогічних працівників, за­тверджене наказом МОН від 09.09.2022 № 805. Заклади освіти вже розпочали атестацію педагогічних працівників у 2023-2024 навчальному році: керівники створили атестаційні комісії та відбулися перші засідання атестаційних комісій. Поряд з цим виникають питання, які потребують роз’яснень. Відповідно до запитів керівників Центром професійного розвитку педагогічних працівників ініційовано проведення інформаційно-консультативних зустрічей з педагогічними колективами закладів освіти територіальної громади.16 жовтня 2023 року проведено першу зустріч з педагогічним колективом комунального закладу “Лозуватський ліцей” Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області, до якої долучилися усі педагоги закладу.

Світлана ТАЦІЄНКО, директор Центру, акцентувала увагу присутніх на:

  • нормативні документи;
  • які документи обов’язкові, а які педагог може подати за бажанням;
  • коли затверджувати список педагогів, які атестуються;
  • як заповнити атестаційний лист;
  • за яких умов може педагогічний працівник ініціювати позачергову атестацію;
  • де можна знайти вимоги до кваліфікаційних категорій тощо.

Під час зустрічі вчителі мали змогу поставити питання спікеру та отримати відразу відповідь.

Дякуємо адміністрації закладу за запрошення та співпрацю, а педагогам – за конструктивний діалог та цікавість до даної теми.

Робимо крок до Перемоги!

Разом зробимо освіту якісною!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *