Проведено консультацію “Сертифікація-2024: що потрібно знати педагогу?”

Відповідно до статті 51 Закону України “Про освіту” сертифікація педагогічних працівників – це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.

Педагоги Компаніївської територіальної громади ще мають можливість зареєструватися для проходження сертифікації-2024. Для зацікавлених учителів 22.01.2024 проведено консультацію “Сертифікація-2024: що потрібно знати педагогу?”.

Мета: ознайомити з ключовими аспектами організації реєстрації та підготовки до незалежного тестування фахових знань та вмінь учасників сертифікації педагогічних працівників у 2024 році; формування, розвиток у педагогів вмінь щодо підготовки та участі у сертифікації; стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню, до участі у сертифікації; формування самомотивації до постійного підвищення рівня професійного розвитку, потреби в реалізації свого особистого фахового потенціалу, спроможності самостійно набувати нові знання й уміння, розвивати власні здібності, прагнення до самореалізації, саморозвитку.

Світланою Тацієнко, директором центру, ознайомлено з нормативною базою з організації та проведення сертифікації, етапами сертифікації, характеристикою тестових завдань, календарем учасника, зразками тестових завдань та корисними вебресурсами.

Дякуємо вчителям, які були присутніми на консультації та були активними.

Працюємо заради Перемоги!

Разом зробимо освіту якісною!

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати й навчати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *