Проведено тренінг “Попередження насильства над дітьми, з особливою увагою до роботи в умовах воєнного часу: взаємодія та алгоритм реагування педагогічних працівників на випадки насильства над дітьми, у тому числі булінгу”

За сприяння ГО “Ла Страда-Україна”, в рамках проєкту “Попередження гендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини”, за підтримки донорської організації “Хліб для світу” 02 листопада 2023 року проведено онлайн-тренінг “Попередження насильства над дітьми, з особливою увагою до роботи в умовах воєнного часу: взаємодія та алгоритм реагування педагогічних працівників на випадки насильства над дітьми, у тому числі булінгу” для 30 педагогічних працівників із 9 закладів освіти Компаніївської територіальної громади. Тренерка Світлана МОРГУН, консультантка Новоукраїнського ЦПРПП.

Під час тренінгу розглянуто:

1. Актуальність домашнього насильства в умовах дистанційного навчання в період війни.

2. Ідентифікація та самоідентифікація випадків насильства щодо дітей, з особливою увагою до домашнього насильства, в умовах дистанційного навчання в період війни.

3. Алгоритми реагування педагогічних працівників та перенаправлення дітей, постраждалих від насильства, з особливою увагою до домашнього насильства, в умовах дистанційного навчання в період війни.

4. Порядок реагування на випадки булінгу (цькування).

Педагоги активно долучалися до виконання індивідуальних та групових завдань.

Щиро дякуємо Світлані Миколаївні за співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *