Проведено інформаційно-тренувальне заняття “Всеукраїнська школа онлайн: методологія та інструменти дистанційної діагностики”

12 січня 2024 року директором центру Світланою ТАЦІЄНКО проведено інформаційно-тренувальне заняття “Всеукраїнська школа онлайн: методологія та інструменти дистанційної діагностики” у рамках педагогічної студії “Навчання. Компетентність. Творчість. Успіх”, участь у якому взяли педагоги закладів загальної середньої освіти Компаніївської територіальної громади.

Педагоги мали змогу ознайомитися з платформою Всеукраїнської школи онлайн, зі створенням умов для повного циклу діагностики навчальних втрат за допомогою цифрових ресурсів, як вчителю підготуватися до діагностичного опитування (створення електронних скриньок, реєстрація на вебплатформі), скопіювати курс діагностичного тестування, обрати формату проведення діагностичного тестування (очно чи онлайн), проведення діагностичного опитування та генерування звіту вчителя та учнів, аналіз результатів тестування та планування роботи з подолання виявлених прогалин.

Учитель англійської мови комунального закладу “Нечаївський ліцей ім. Ю.І.Яновського” Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області Олена ДУБІВ презентувала свій досвід щодо проведення діагностичного тестування з учнями з використанням даної платформи.

Працюємо заради Перемоги! Разом зробимо освіту якісною! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати й навчати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *