У рамках тренінгу «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації» розпочато навчання для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти громади

У жовтні 2023 року у рамках тренінгу «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації» стартували заняття для директорів та вихователів закладів дошкільної освіти та структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти, вихователів груп підготовки до навчання в школі дітей старшого дошкільного віку у закладах загальної середньої освіти територіальної громади:

03 жовтня з теми «Розуміння впливу війни на дітей та дорослих» (23 учасники). Педагоги ознайомились з поняттям стресу та травматичної події, основними реакціями людини на травматичну подію; обговорили основні потреби дітей, які виникли під час війни.

05 жовтня 2023 року з теми «Базові підходи до надання першої психологічної допомоги у роботі вихователя» (18 осіб). Учасники ознайомились з поняттям «перша психологічна допомога» та базовими підходами у її наданні; формувати вміння надавати першу психологічну допомогу дітям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *