Освітній інтенсив “Простір педагогічних можливостей”: День цифрової грамотності

День цифрової грамотності – це найбільш чисельна сесія – 83 учасника з 20 закладів освіти нашої громади.

Освітній інтенсив “Простір педагогічних можливостей”: День філології

День філології – це дійсно був день креативу, інтенсиву, знайомства, майстерності, спілкування…. Долучились до сесії 32 учителів української мови і літератури, зарубіжної літератури з 16 закладів загальної середньої освіти територіальної громади.

Освітній інтенсив “Простір педагогічних можливостей”: День управлінця

24 березня 2021 року директори, заступники директораів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Компаніївської територіальної громади активно працювали у рамках Дня управлінця.

Освітній інтенсив “Простір педагогічних можливостей”: День інклюзивної освіти, День дошкільної освіти

23 березня 2021 року стартував перший день освітнього інтенсиву “Простір педагогічних можливостей”. Цей день був насиченим інформаційно, мотиваційно та можливістю поспілкуватися з колегами. Приємно, що був зворотній зв’язок і з боку наших педагогічних працівників.

Онлайн-зустріч із переможцем конкурсу

17 березня 2021 року відбулась онлайн-зустріч з Яровою Вітою, викладачем математики професійно-технічного училища № 38 смт Голованівськ, переможцем Всеукраїнського конкурсу «Кращий гендерночутливий онлайн STEM-урок – 2020». У заході взяли участь учителі математики, фізики, інформатики, філологічних дисциплін та керівники закладів освіти.

Круглий стіл “Сучасні інструменти для організації дистанційного та очного навчання під час уроків історії”

17 березня 2021 року одинадцять вчителів історії та суспільствознавчих дисциплін закладів загальної середньої освіти територіальної громади долучилися до круглого столу за темою “Сучасні інструменти для організації дистанційного та очного навчання під час уроків історії”.

Онлайн-зустріч із керівниками закладів освіти

16 березня 2021 року відбулась онлайн-зустріч із керівниками закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти територіальної громади з теми “Підвищення кваліфікації: нові можливості для педагогічного працівника”.

Онлайн-консультація “Санітарно-гігієнічні вимоги до організації харчування в закладах дошкільної освіти”

11 березня 2021 року комунальною установою «ЦПРПП Компаніївської селищної ради Кіровоградської області» проведено онлайн-консультацію для директорів, медпрацівників, завідувачів господарством, комірників закладів дошкільної освіти територіальної громади з теми «Санітарно-гігієнічні вимоги до організації харчування в закладах дошкільної освіти».