Онлайн-консультація “Порядок розслідування нещасних випадків, що трапилися із здобувачами освіти під час освітнього процесу”

10 жовтня 2024 року консультанткою ЦПРПП Компаніївської селищної ради Ольгою Зубковою проведено онлайн-консультацію з теми «Порядок розслідування нещасних випадків, що трапилися із здобувачами освіти під час освітнього процесу» для новопризначених керівних та педагогічних працівників, відповідальних за охорону праці, безпеку життєдіяльності, вчителів предметів підвищеної небезпеки, класних керівників та інших зацікавлених осіб закладів освіти Компаніївської селищної громади.

Консультація “Форми та інструменти оцінювання учнів на уроках предметів природничої освітньої галузі” 02 жовтня 2024 року.

Яким чином здійснювати оцінювання на уроках предметів природничого циклу в 5-7 класах? Як адаптувати методи оцінювання до нових реалій? Як проводити записи в класних журналах? Відповіді на ці та інші питання отримали вчителі предметів природничої освітньої галузі отримали в ході консультації «Форми та інструменти оцінювання учнів на уроках предметів природничої освітньої галузі», яка відбулась 02 жовтня 2024 року.